Опасно ли е? Страшно ли е?

Стая 717 е с хорър тематика и е издържана в традициите на филмите на ужаса, така че, ако смятате, че това не отговаря на вашите настроения, убеждения и разбирания, ви съветваме да помислите преди да резервирате час. Не збравяте, че да се забавлявате е нашата единствена цел. Страшното е новото забавно!

Трябва ли да имам някакви специални умения?

Играта не изисква специални умения, научни познания, владеене на чужди езици или голяма физическа сила. Всички загадки могат да бъдат решени с наблюдателност, търпение, основна логика и отборна работа.

Какво ще стане, ако не можем да решим някоя от загадките?

В случай, че се забавите по-дълго от определено време, ние ще ви дадем възможност да използвате жокери, които да ви помогнат да излезете.
Мога ли да изляза, когато поискам?
Да. Ние ще ви наблюдаваме през цялото време. Не ви държим заключени против волята ви, така че ще можете да излезете, винаги, когато пожелаете.

Какво ще стане, ако групата ни закъснее?

В случай, че закъснеете повече от 10 минути, часовникът, отброяващ единия час, ще бъде пуснат и ще можете да се включите в играта в рамките на оставащото ви време. Колкото и да ни се иска да ви изчакаме по-дълго, това не би било честно спрямо хората след вас. Играта продължава 60 минути, но бъдете готови да прекарате при нас до 90 минути.

За колко души е играта?

Играта е подходяща за 2-5 души.

Полезни съвети?

1. Слушайте се един друг.
2. Претърсвайте пространството внимателно.
3. Пазете се – остри предмети, височини, подхлъзвания – сигурността ви е преди всичко ваша собствена грижа!
4. Не чупете – решението на загадката никога не включва унищожаване на инвентара в стаята!